Lorent Murati sot u dëmtua kundër boksierit Sirijan

Boksieri 57kg.Lorent Murati ishte boksieri që garoi sot në Lojërat Mesdhetare Oran 2022.

Lorent Murati edhe pse dha gjithqka nga vetja dhe luftoi si luan të 3 raundet pësoi humbje 2:1 nga boksieri i Sirisë, Belal Joukhdar dhe u dëmtua nga gjyqtarët Afrikan ku në të kundërten gjyqtarja Italiane të 3 raundet ja kishte dhan boksierit Murati, ndërsa gjyqtarët nga Tunisi dhe Algjeria 2 me 1 me raunde ja kishin dhan boksierit sirian.
Duhet cekur se nga Evropa janë vetëm 2 gjyqtarë, gjyqtarja nga Italia Maria Rizzardo dhe gjyqtari nga Kosova Latif Demolli ndërsa të tjerët janë nga Afrika.

I urojmë shumë fat boksierit tonë në garat e ardhshme ndërkombëtare, Kjo ishte për Lorent Muratin gara e pare e madhe ndërkombëtare, koha e tij po vjen kët vit ka debutuar në kategorin e seniorëve.