Shpetim Bajoku ka shënuar fitore në raundin e parë të garave të boksit në Lojërat Mesdhetare Oran 2022.

Shpetim Bajoku ka shënuar fitore në raundin e parë të garave të boksit në Lojërat Mesdhetare Oran 2022.

Boksieri ynë mundi me vendim unanim tunizianin, Abdesalem Sassi, kategoria -63 kg.

Meçi u përcolla edhe nga presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi dhe zëvendësministrja, Daulina Osmani.

I urojmë fat dhe suksese Bajokut në luftën për medalje.