Turneu memorial ndërkombëtar “Komandant Drini – Ekrem Rexha”

KLUBI I BOKSIT “PRIZRENI” PRIZREN ORGANIZON TURNEUN MEMORIAL NDËRKOMBËTAR “KOMANDANT DRINI – EKREM REXHA” 18.06.2022

Klubi i boksit “ Prizreni” Prizren do të organizoj turneun memorial ndërkombetar “Komandant Drini – Ekrem Rexha”me 18 qershor 2022 në Palestren e Sporteve “Sezai Surroi”.

Pjesëmarrës do të jenë boksierët nga Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Mali i zi, Kroacia, Zvicra, Franca dhe Kosova.

Peshimi i boksierëve : 10:00 – 12:00

Duelet fillojnë nga ora 15:00

Gjyqtarët:

1.Marigona Beadini – Kosovë

2.Kreshimir Majcen – Kroaci

3.Saimir Pirja – Shqipëri

4.Luan Krasniqi – Kosovë

5.Agron Nushi – Kosovë

Delegat: Nadir Shllaku