LEONA DOBRATIQI BOKSIERJA MË E MIRË E TURNEUT “DITA E ÇLIRIMIT TË OBILIQIT”

Klubi i boksit “ Kastrioti” Obiliq organizoi turneun e boksit “Dita e Çlirimit të Obiliqit”me 14 qershor 2022, në Sheshin “Dëshmoret e Kombit” Obiliq

Gjithsejt u zhvilluan 12 duele ku 2 duele ishin femra, u tregua boks i mirë dhe cilsor nder duelet më interesante dhe te mira ishte meqi i vajzave në mes Leona Dobratiqi k.b.”Kastrioti”Obiliq dhe Erza Osmani k.b.”Skender Salihu” Shtime ku ngadhnjeu boksierja Leona Dobratiqi.
Ishte një organizim jashtëzakonisht i mirë nga nikoqiri.

Në fund juria zgjodhi boksierët më të mirë të turneut.

1.Boksierja më e mire: Leona Dobratiqi

2.Tekniku më i mirë : Gentrit Gashi

3.Qifti luftarak : Leonit Dobratiqi – Lindor Shala

4.Boksieri më perspektiv : Armend Parduzi

Drejtësinë ndanë Gjyqtarët:

1.Agim Tahiraj

2.Rasim Rrustemi

3.Fadil Bekteshi

4.Safet Syla

5.Fatlum Agushi

Delegat: Sylejman Voca