Organizohet turneu ndërkombëtar ‘Lah Nimani’

“Federata e boksit e Kosovës do të organizoj turneun tradicional ndërkombëtar i 14 me radhë “Lah Nimani” me 21-22 maj, në Palestrën e Sporteve “1 Tetori” në Prishtinë.

Peshimi i boksierëve : 08:00 – 09:00 në Hotel “Grand” Prishtinë
Garat zhvillohen:
E Shtune 21Maj ora 16:00 – Gjysmë finalja
E Diele 22 Maj ora 12:00 – Finalet

Pjesëmarrës boksierët nga Bullgaria, Shqipëria, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut dhe Kosova.
Gjyqtarë: Agim Shala, Agim Tahiraj, Safet Sylaj, Fadil Bekteshi, Visar Ibrahimi, Marigona Beadini, Granit Qorri, Luan Krasniqi, Agron Nushi; delegatë Sylejman Voca e Nadir Shllaku”
,