Kampionati Evropian i Boksit, mësohen rivalët e boksierëve nga Kosova

Është hedhur shorti i boksierëve dhe boksiereve të Kampionatit Evropian 17-18 vjeqar. Boksierët nga Kosova kanë pasur short të mirë ku të gjithë kanë kaluan një xhiro të eliminatores pa luftë.

Boksierët kosovarë do të boksojnë më 17 prill, Dior Berisha kundër Horvata Roman Slovaki, pastaj boksierja Alnera Brahimi në kategorinë 70 kg më 18 prill do të boksojë kundër boksieres nga Hungaria, Kovacs Nikolett.

Më 18 prill do të boksojnë Taulant Jakupi 86 kg që do ta presë fituesin nga ndeshja Çeki-Armeni. Pastaj, Donat Syla 92kg kundër boksierit nga Moldavia, Cojocari Daniel.