KAMPIONATI EVROPIAN U-18 PËR TË RINJË (YOUTH)13-21.04.SOFIA ,BULGARI

Nesër me 12 prill 2022 boksierët e Kombëtares së Kosovës në boks U-18 udhëtojnë në Kampionatin Europian për të rinjë në Sofje të Bullgarisë.
Kosovën e përfaqësojnë 3 boksier dhe 1 boksiere: boksierët: 71kg, Dior Berisha, 86kg, Taulant Jakupi, 92kg, Donat Syla,boksierja 70kg, Alnera Brahimi, selektori i vajzave Faton Xhakli dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli që do të ndajë drejtësin në këtë Kampionat.