Turneu ndërkombëtar”Strandja”Sofia, Bullgaria

Sot në çerekfinale në luft për medalje në 86kg.Remzo Mustafiç pësoi humbje kundër boksierit nga Ukraina Horskov Serhill, Remzo dha gjithqka nga vetja por u vërejt përvoja e boksierit të Ukraines kundër boksierit Mustafiç i cili kët vit ka kaluar në seniorë, dhe në të ardhmën presim rezultate nga ai.