KOSOVA KTHEHET ME DY MEDALJE NGA KAMPIONATI EVROPIAN PËR SHKOLLAR (KADET)10-21 GUSHTË SARAJEVË (B.e H.)

Kosova mori pjesë me 2 boksier në 50kg.Rigon Demaku, në 66kg.Luan Morina dhe në 57kg.Suela Canolli ,në Kampionatin Evropian për shkollar dhe arriti sukses duke fituar 2 medalje të bronzit Luan Morina dhe Suela Canolli.

Trajneri Faton Xhakli është i kënaqur me boksin që treguan boksierët tanë poashtu edhe me rezultatin që arriten boksierët tanë në mesin e 25 shteteve.
Nga 25 shtete pjesëmarrëse vetëm 13 shtete arritën të stolisen me medalje.
Në kët Kampionat me not të lartë drejtësine ndau edhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.
Duhet cekur se shumica e shteteve kanë ardh me komplet ekipet nga 13 boksier dhe boksiere dhe nuk kan arritur të sigurojn dy medalje, e Kosova ka marrë pjesë me 3 boksier dhe ka siguruar 2 medalje që është sukses i madh.