BOKSIERËT E KOSOVËS PËRGADITJET NË BREZOVICË

Nesër me 27 gushtë 2021 në ora 09h. boksierët e Kosovës të të gjitha grupmoshave udhëtojnë në përgaditje bazike në Brezovicë.
Federata e boksit e Kosovës vazhdon sipas planprogramit të paraparë për përgaditje bazike të boksierëve të Kosovës para fillimit të garave të pjesës vjeshtore.
Poashtu këto përgaditje janë të mirsëardhura për boksierët senior dhe të rinjë para garave ndërkombëtare që i presin në muajët në vijim: Kampionati Evropoian për Youth (17-18 vjeqar),Kampionati Botëror për Senior, e shumë turne ndërkomëetare.
FBOXK
1.Bashkim Bajoku
2.Shpetim Bajoku
3.Patriot Behrami
4.Ymer Mangjolli
5.Qlirim Berisha
6.Remzo Mustafic
KLUBET NGA NJË BOKSIER
7.k.b.”Prishtina” – Dionis Gashi
8.k.b.”Sport Center”Gjakov – Taulant Jakupi
9.k.b.”Trepqa 89”Mitrovic– Behar Peshtreshi
10.k.b.”Dardanet”Prishtin – Dion Konushevci
11.k.b.”Nitro” Ferizaj- Loris Idrizi
12.k.b.”S.Salihu”Shtime – Dalmat Salihaj
13.k.b.”Kalaja”Vushtrri – Armend Parduzi
14.k.b.”F.Kosova “– Abit Osmani
15.k.b.”Vushtrria”- Isuf Basholli
16.k.b.”Dukagjini”Klinë – Rexhe Morina
17.k.b.”Kastrioti “Obiliq – Leart Beka
18.k.b.”Trepça”Mitrovic –Emir Saraqi
19.k.b.”Fighter”Pej – Anuar Gashi
20.k.b.”Diakonia”Mitrovic – Altin Shala
21.k.b.”Kastrioti” Ferizaj- Shpend Kiki
22.k.b.”Drenasi”- Luan Morina
23.k.b.”Prizreni” – Dior Berisha
24.k.b.”Gollaku”Prishtinë- Drilon Arifi
25.k.b.”Gjakova 137”- Arlind Hysenaj
26.k.b.”Drita”Gjilan- Donat Syla
27.k.b.”Besa “Pej– Rilind Muriqi
28.Besim Brahimi-trajner
29.Besnik Vranovci – trajner
30.Shefki Bogujevci – trajner
31.Fatmir Makolli – përgjegjës
NGA KLUBET ME PAGESE
32,33.k.b.“Dardanët”Prishtinë-Ditjon Alshiqi,Art Neziri
34,35.k.b.” F.Kosova” – Muhamet Shahinoviq,Blin Krasniqi
36.k.b.”Dukagjini”Klinë – Planet Berisha