EDHE BOKSIERET(VAJZAT) E KOSOVËS UDHETUAN NË PËRGADITJE NË BREZOVICË

Nga sot me 30 gusht edhe boksierët (vajzat) e Kosovës udhëtuan në pergaditje të përbashkëta bazike në Brezovicë.
Federata e boksit e Kosovës vazhdon sipas planprogramit të paraparë për përgaditje bazike të boksiereve të Kosovës para fillimit të garave kombëtare dhe ndërkombëtare të pjesës vjeshtore.

1.Alnera Brahimi- KB.”Gollaku” Prishtinë
2.Anamaria Koni – KB.”Prizreni” Prizrenë
3.Orinda Xhakli – k.B.“Nitro” Ferizaj
4.Erinda Veliu KB .”Skender Salihu” Shtime”
5.Liberta Haxholli – KB.”Dardanet” Prishtinë
6.Albulena Gubetini- K.B.”Trepça89” Mitrovicë
7.Suela Canolli – KB.”Dardanët” Prishtinë
8.Faton Xhakli – trajner