Kosova kthehet me tri medalje nga Bullgaria

Kombëtarja e Kosovës ka fituar tre medalje në turneun në Bullgari.

Drejtuesit e Federatës së Boksit të Kosovës, e vlerësojnë lartë këtë sukses. 

“Medalja e argjendtë 56 kg Luar Aliu, medalja e bronztë 64 kg Çlirim Berisha dhe e bronztë 81 kg Altin Shala 

Ky ishte një sukses i radhes i boksierëve tanë në arenën ndërkombëtare, ku morën pjesë 7 shtete me 50 boksierë.

Drejtësinë në këtë turne e ndau edhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli”, – njofton Federata e Boksit të Kosovës.