Turneu ndërkombëtar “EMIL JECHEV” 08-14 mars Sofia Bullgari

Pas problemeve te shumta me paisjen e vizave më në fund ekipi i Kosovës sot u pais me viza dhe udhëtoj në turneun ndërkombëtar “Emil Jechev” nẽ Sofia te Bullgarise.
Ekipi i Kosovës përbëhet nga boksierët : Në 56Kg Luar Aliu, në 64kg Çlirim Berisha dhe në 81kg Altin Shala.