KOMBËTARJA E KOSOVËS NË BOKS VAZHDON PËRGADITJET NË DURRËS

Të hënën nga data 31 gushtë – 10 shtator boksierët e Kombëtares së Kosovës në boks (Senior dhe të rinjë – Youth 17-18 vjeqar) do të përgaditen në Durrës (Shqipëri)
Federata e boksit e Kosovës vazhdon sipas planprogramit të paraparë për përgaditje e kombëtares së Kosovës në boksë.
Pas përgaditjeve bazike (malore) me boksierët cilsor të kombëtares së Kosovës seniorë dhjetë rinjë (Youth) 17-18 vjeqar vazhdon përgaditjet (taktike, teknike, sparingje, kondicion, qendrushmeri etj)në Durrës.
Pergaditjet do të zhvillohen në ambient të hapur, 3 herë në ditë gjithnjë duke respektuar këshillat e dalura nga OBSH, MSH dhe IKSHP.
Në stërvitje do të marrin pjesë maksimalisht 12 boksierë, sipas vendimit te B.E. te FboxK , gjithnjë duke e ruajtur distancën fizike 1.5 -2 m.
Ekipi i Kombëtares: Seniorë1.Bashkim Bajoku ,2.Leotrim Rexhepi ,3.Shpetim Bajoku, 4.Patriot Behrami,5.Jozef Rrasi,6.Besart Pireva,Të Rinjë – Youth7.Luar Aliu, 8.Qlirim Berisha,9.Leonit Gubetini, 10.Samir Malsori ,11.Altin Shala, 12.Remzo Mustafiç ,13.Trajner : Shefki Bogujevci, Kreshnik Shala Mehmet Haxhani