Kalendari i Garave i FBoxK-së, Gusht – Dhjetor 2020

Shumë ftesa për gara ndërkombëtare në FboxK

Edhe pse i gjithë globi përballet me pandeminë COVID-19, shumë Federata Evropiane të boksit kanë filluar përgaditjet për fillimin e garave ndërkombëtare nga muaji shtator.
Në adresën e FboxK kanë arritur shumë ftesa për pjesëmarje në gara ndërkombëtare (Turne dhe Kampionate Evropiane, Botërore).
FboxK ka adaptuar kalendarin e garave sipas ndryshimeve dhe sipas udhëzimeve të Federatës Europiane EUBC.

Lusim klubet e boksit të Kosovës nëse kanë paraparë të organizojnë ndonjë turne deri në fund të muajit dhjetor 2020 ta paraqesin në FboxK.

GUSHT – VIII –

30 Gusht – 06 shtator Poloni –XV- International “Silesian Womens Boxing Championship” Gliwice,Poland

SHTATOR – IX –

01-10. Pergaditjet bazike të rezprezentacioneve të Kosovës të të gjitha grupmoshave
12-13.Prishtinë-Turneu nderkombetar EUBC per te rinjë (Youth) “Lah Nimani”
19. Prishtinë- k.b.”Gollaku”Turneu i boksit “Ismet Asllani-Prapashtica”
23 – 27. Prague -International Boxing Tournament “Julius Torma Memorial Youth Men end Women” Prague,Czech Republic.

TETOR – X –

05- 11. Castellon- International Boxing Tournament “Boxan” Castellon-Spain
10.Gjilan-Turneu nderkombetar memorial “Agim Rashiti”
06- 11.Sofia(Bullgari)Turneu nderkombetar për femra “Balkan”
24. Gjakovë –k.b.”Gjakova137”Turneu memorial “Xhafer Thaqi”
30- 31.Prishtinë – Kampionati Individual për të gjitha grupmoshat

NENTOR – XI –

02-09.Kielce (Poloni) Kampionati Boteror i të rinjëve (Youth) djem e vajza
05– 08.Shkupë(Maqedoni) – Turneu nderkombetar “Gongu i Artë”
13 – 25.Tbilisi (Gjeorgjia) EUBC- Kampionati Europian per junior djem dhe vajza
13 – 14.Sarajeve (B. e H.) Turneu nderkombetar “Mustafa Hajrulahoviq Talijan”
10 – 20.Pergaditjet e Reprezentacionit per turneun “Adem Jashari”
20 – 23.Prishtinë – Turneu nderkombetar – XXI – “Adem Jashari”
25 – 30. Riga(Latvia). – “70 International Boxing Tournament “Riga Open 2020” Riga(Latvia).

DHJETOR – XII –

02 – 12. Olbia (Itali) Kampionati Evropian U22
…..Budva (Montenegro) Kampionati Evropian i të rinjëve (Youth)