Shtyhen përgaditjet e Kombëtares së Kosovës në boks për femra

Federata e boksit e Kosovës në bisedë edhe me selektorin e kombëtares së femrave Besim Brahimi moren vendim qe të shtyhen pergaditjet bazike të kombëtares së Kosovës për femra për një kohë të pacaktuar.
Kombetarja ka qenë e paraparë të zhvillojë përgaditjet me 15 qershor dhe për dy javë në Prevallë .
FBOXK mori këtë vendim për shkak të përhapjes së virusit korona, vendosi t’i shtyjë përgaditjet me qëllim të ruajtjes së shëndetit të sportisteve.