TURNEU I XII “PAVARËSIA 2020”

Federata e boksit e Kosovës për të 12 herë ka organizuar turneun ndërkombëtar tradicional “Pavarësia 2020”.
Organizimi i turneut ka qenë mjaftë i mirë dhe me lufta të mira dhe boks cilesor.
Në prodram ishin 9 duele, u tregua një boks cilsor ku u dalluan luftërat Jozef Rrasi- Çlirim Zeka, Leonit Gubetini – Renat Mehmeti, Çlirim Berisha – Jorgen Peposhi, Genc Asllani- Leonit Muhaxheri, Remzo Mustafiq – Arlin Çera.

Juria shpalli dhe boksierët më të mirë të turneut:
1.Boksieri më i mirë – Remzo Mustafiq
2.Tekniku më i mirë-Çlirim Berisha
3.Qifti luftarak-Jozef Rrasi – Çlirim Zeka
4.Boksieri më ferplay – Leonit Gubetini
5.Bokseri mëperspektiv-Jurgen Peposhi

Rezuktatet
1.56kg.Lorent Murati“Besa’ Pejë-Elis Bajrami “Gjakova137” 2 : 0
2.60kg.Leonat Qerimi “Korabi”Fer.-Rezon Kelmendi“Besa” Pejë 2 : 0
3.64kg.Çlirim Berisha “Prizren”-Jorgen Peposhi“Tirana”2 : 0
4.69kg.Leonit Gubetini“Gollaku”-Renat Mehmeti “F.Kosovë” 2 : 0
5.69kg.Jozef Rras “Gjakova 137- ’Qlirm Zekaj“S.Center” Gjakovë 2 : 0
6.75kg.Leonit Muhaxheri “Kastrioti’ Fer.- Genc Asllani “Korabi’ Ferizaj 0 : 2
7.75kg.Erdonis Maliqi“Drita’ Gjilan- Ymer Mangjolli “Trepqa89” 2 : 0
8.81kg.Armend Biba“Kastrioti”Ferizaj -Ali Elezaj “Besa” Pej 2 : 0
9.91kg.Remzo Mustafiq “Diakonie”Mitrovicë – Arlin Çero “Tiranë” 2 : 0

Gjyqtarë/ Referee
1.Latif Demolli
2.Safet Sylaj
3.Visar Ibrahimi
4.Granit Qorri
5. Marigona Beadini
6.Agron Nushi
7.Luan Krasniqi

Delegat: Sylejman Voca dhe Nadir Shllaku
Mjeku kujdestar: Agron Kamberi