TURNEU I -XII- NDËRKOMBËTAR I BOKSIT “PAVARËSIA” 14.02.2020 PRISHTINË

Federata e boksit e Kosovës për herë të 12 do të organizoj turneun tradicional të boksit “Pavarësia” me 14 shkurt nga ora 14:00 në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.
Matja zyrtare nga ora 10:00 – 11:00.
Marin pjesë boksierët më të mirë senior dhe të Rinjë (Youth) 17-18 vjeqar.
Gjyqtarë: Rrustem Konjuhi, Aliriza Rexhepi, Agim Shala, Agim Tahiraj, Fadil Bekteshi, Safet Syla, Visar Ibrahimi, Granit Qorri, Marigona Beadini, Agron Nushi dhe Luan Krasniqi.
Delegat:Sylejman Voca dhe Nadir Shllaku
Mjeku kujdestar:Agron Kamberi.