Turneu ndërkombëtar “Strandja” Sofia (Bulgaria)

Në orët e pasdites në sesionin e dytë në ring u paraqitë në 63kg.Shpetim Bajoku kundër boksierit nga Irlanda Bates George me një bagazh dhe përvoj të madhe, edhe pse Bajoku dha gjithqka nga vetja dhe luftoi si luan humbi meqin me vendim të gjyqtarëve 4:1.