Bashkim Bajoku dhe Leotrim Rexhepi pësuan humje nga boksierët më të mirë të bullgarisë

Në 52kg.Bashkim Bajoku dhe në 57kg.Leotrim Rexhepi edhe pse pësuan humje nga boksierët më të mirë të bullgarisë vëllezërve Asenov, treguan boks të mirë dhe cilsor, e sidomos shkëlqeu në ring i riu 18 vjeqari Bashkim Bajoku kundër boksierit më të mirë të Bullgarisë dhe Evropes Daniel Asenov 6 herë kampion Evropian 2 herë për senior 2 herë për të rinjë dhe 2 herë për junior, por Bajoku luftoi si luan pa e respektuar kundërshtarin me përvoj të madhe dhe për asnjë qast nuk ju shmang luftës dhe u shkëmbyen shumë goditje nga dy boksierët por përvoja e bëri të vetën dhe fitues doli boksieri bullgar Daniel Asenov, por Bashkim Bajoku sot tregoi se po vjen një boksier që në të ardhmën e shkurtë Kosovës do ti sjellë medalje nga kampionatet Evropiane e Botërore dhe do të jetë shpresa Olimpike e Kosovës.

Në 57kg.Leotrim Rexhepi poashtu boksoj kundër boksierit Bullgar Bojan Asenov i cili është në mesin e boksierëve më të mirë bullgar dhe gjatë tre raundeve boksoi si boksier i kalibrit të larte dhe luftoi si luan, edhe pse pësoi humbje tregoi një shpirt luftarak, dhe qdo meqë po tregon se është një e ardhme e boksit Kosovar.

Selektoret Shefki Bogujevci dhe Besim Brahimi u ndanë të kënaqur me boksin që treguan dy boksierët tanë në ring.
Drejtësinë në kët turne të madh ndërkombëtar po ndan edhe gjyqtari ndërkombëtar AIBA Latif Demolli.