Turneu ndërkombëtar i boksit “Adem Jashari”.15-18 nëntor pallati i rinisë dhe sporteve – Prishtinë

Gjysmëfinalja me 16 nëntor në ora 17:00
Finalja me 17 nëntor në ora 12:00.

Ekipi i Kosovës

1. Bashkim Bajoku – 52kg
2. Leotrim Rexhepi – 56kg
3. Artan Shaqiri – 56kg
4. Besfort Merlaku – 60kg
5. Shpetim Bajoku – 64kg
6. Patriot Behrami – 69kg
7. Jozef Rrasi – 69kg
8. Besart Pireva – 75kg
9. Armend Neziraj – 81kg
10. Shefki Bogujevci – Selektor
11. Kreshnik Shala – Trajner

Gjyqtarë:Latif Demolli, Rrusten Konjuhi, Aliriza Rexhepi, Fatmir Hoxha, Rasim Rrustemi, Agim Shala, Agim Tahiraj, Fadil Bekteshi, Safet Syla, Visar Ibrahimi dhe Granit Qorri.
M.kohe:Fisnik Latifi dhe Marigona Beadini
Supervisor:Marko Maroviq Kroaci dhe Visor:Sylejman Voca
Mjeku kujdestar:Agron Kamberi