Donjeta Sadiku dhe Shpejtim Bajoku sot paraqiten në ring


LOJRAT EVROPIANE MINSK 2019. 60kg.Donjeta Sadiku dhe 64kg.Shpejtim Bajoku sot paraqiten në ring. 
Shpëtim Bajoku sot bokson kundër boksierit Izraelit Ahmad Shtiwi nga ora 18:00.
Ndërsa nga ora 20:30 Donjeta Sadiku paraqitet në ring kundër boksieres nga Danimarka – Ditte Frostholm.
Shpresojmë në fitore të garuesve tanë dhe të kualifikohen në qetekfinale, e sidomis Donjeta Sadiku e cila në meqin tjetër e pret boksierja Ruse në luftë për medalje.
Ndërsa për boksierin perspektiv Bajokun kjo është gara më e madhe ndërkombëtare e tij dhe shpresojmë se do të kalojë gjiron e parë, dhe të na gëzojë me fitore.