Kuçi pësoi humbje kundër boksierit Amerikan Blackwell Jett.

TURNEU NDËRKOMBËTAR NË BOKS ”EMIL ZECHEV”.
Sonte në gjysmëfinale Leonit Kuçi i pa përvoj pësoi humbje kundër boksierit Amerikan Blackwell Jett, dhe kështu leonit Kuçi mbetet me medalje të bronzët.
Neser me 5 prill në finale Kosova do të përfaqesohet vetëm nga gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.