Shpetim Bajoku fitues i turneut ndërkombëtar “Pavarësia”

Ky turne i 11 më radhë, është organizuar nga Federata e Boksit të Kosovës (FBoxK), turne që kënaqi një numër të vogël shikuesish,me boks cilesore dhe duele interesante

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS

TURNEU NDERKOMBËTAR “PAVARËSIA”
INTERNATIONAL TOURNAMENT “PAVARËSIA”
16.02.2019
PROGRAMI I MEÇEVE | MATCH SCHEDULE

KOHA | TIME: 12:00
VENDI | VENUE: Pallati i Rinisë dhe i Sporteve, Prishtinë
Youth and Sports Hall, Prishtina

Këndi i kuq | Red Corner | Këndi i kaltërt | Blue Corner

YOUTH

1.56kg Fatlind Ternava    Kosovë   Edison Smajli   Kosovë     2:0
2.64kg Riad Konushefci   Kosovë   Almi Roci         Maqedoni  2:0
3.57kg Amra Shillova       Kosovë   Lirie Mazreku   Kosovë     0:2

SENIOR

4.56kg Artan Shaqiri      Kosovë  Leutrim Rexhepi  Kosovë      0:2
5.69kg Flamur Sejfijaj    Kosovë  Elmedin Istrefi      Maqedoni  2:0
6.69kg Shpetim Bajoku  Kosovë  Qlrimi Zeka          Kosovë      2:0
7.75kg Besart Kurhasku Kosovë  Alban Beqiri        Shqipëri     0:2
8.81kg Atdhe Delijaj       Kosovë  Benjamin Reqi     Maqedoni  2:0
9.81kg Bekim Vjerdha    Shqipëri  Armend Neziraj  Kosovë      1:1

Gjyqtarë/ Referee

1.Rrustem Konjuhi Kryesor /head
2.Aliriza Rexhepi – Kosovë
3.Agim Shala – Kosovë
4.Agim Tahiraj – Kosovë
5. Fadil Bekteshi – Kosovë
6.Visar Ibrahimi – Kosovë
7. Marigona Beadini – Kosovë m.kohe
Delegat: Sylejman Voca
Mjeku Kujdestar: Beqir Ismajli


Boksieri më i mirë- Shpetim Bajoku
Tekniku më i mirë – Leutrim Rexhepi
Qifti me luftarak –Riad Konushefci – Almir Roqi
Boksieri më ferplayr – Alban Beqiri
Boksieri më perspektiv – Fatlind Ternava