Sukses i boksierëve Kosovar në Turneun ndërkombëtar “Gongu i Artë”.

Sukses i boksierëve Kosovar në Turneun ndërkombëtar “Gongu i Artë”.
3 medalje të Arta, 2 të argjenta, 3 të bronzëta dhe dy trofe nga Turneu ndërkombëtar “Gongu i Artë”.
Sot në Finale me medalje të arta u stolisen:
64kg-Dielli Vranoci
69kg-Patriot Behrami
75kg-Besart Kurhasku
të argjenta
56kg-Leotrim Rexhepi,
81kg-Ardit Delijaj
të bronzët
60kg-Leon Merlaku
64kg-Flamur Sejfijaj
75kg-Armend Neziraj
Juria Patriot Behramin e shpalli si boksierin më luftarak dhe u shperblye me kup, poashtu juria dhe delegati i turneut shpallen Latif Demollin gjyqtarin më të mirë të turneut, dhe u shperblye me kup. Trajnerët Shefki Bogujevci dhe Kreshnik Shala u ndanë të kënaqur me boksin që treguan boksierët në këtë turne.