Youth Olympic Games Buenos Aires 2018

Kosova për herë të parë në Lojëra Olimpike për të rinj.

Erdonis Maliqi sonte udhëtoi në Argjentinë me selektorin Shefki Bogujevci drejt Lojërave Olimpike për të rinj.
Me pak fat në short presim medalje nga Erdonis Maliqi nga Argjentina e largët!
Të gjith sportistëve pjesëmarës dhe gjithë Komitetit Olimpik suksese!