Donjeta Sadiku u dëmtua nga gjyqtarët vendor

Turneu ndërkombëtar “Ahmet Comert”.
Sonte në qerekfinale 64kg.Donjeta Sadiku humbi nga boksierja vendore turkja Sema Caliskan ku këtë humbje ja mundësuan gjyqtarët turk e sidomos referi turk në ring që ishte skandaloz me ndarjen e drejtësisë në ring ku i mundësoi boksierës turke që gjatë tre raundeve të mbaj duart e Donjetës dhe duke e shtyer dhe asnjiher nuk e qortoi me verëjtje publike boksierën turke.
Dhe në këtë meq u thyen edhe rregullat e AIBA-s ku me rregulla duhet të poentojnë gjyqtarët neutral por për qudi nikoqiri dhe delegati caktuan 3 gjyqtarê turk në poentim dhe 2 neutral dhe referin turk në ring ,që është në kundërshtim me rregulla e kjo ndodhi vetëm te dueli i Donjeta Sadikut.