Reprezentacioni i Kosovës në Boks me 4 boksier 1 trajner dhe 1 gjygtarë pjesmarrës në Lojrat Mesdhetare në TARRAGONA 2018

Ekipi i Kosovës boksierë:
56kg.Besfort Merlaku
60kg.Violant Sylejmani
64kg.Patriot Behrami
69kg.Diell Vranoci
Selektori Shefki Bogujevci dhe gjyqtari ndërkombëtar AIBA Latif Demolli.