Latif Demolli përfaqëson Kosovën në finalet e kampionatit Evropian

Vazhdon përfaqësimi i denjë i Kosovës në arenën ndërkombëtare nga gjygtari  me licens botërore AIBA.
Nesër me 29 maj zhvillohen Finalet e Kampionatit Evropian për Kadet (Shkollar) në Albena të Bullgarise.
Në finale të këtij Kampionati Kosovën do ta përfaqesoj gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli që do të ndajë drejtësinë.
Në kët Kampionat Kosova arriti të siguroj 2 medalje të bronzta 57kg.Lirie Mazreku dhe 63kg.Anamaria Koni.