Turneu i -X- ndërkombëtar i boksit “Lah Nimani”

Sot u organizua Turneu i 10 tradicional “Lah Nimani” për të rinjë 17 -18 vjeqar ku morën pjesë boksierë nga Shqiperia, Maqedonia dhe Kosova.
U tregua një boks i mirë dhe cilsor, dhe juria në fund shpalli edhe boksierët më të mirë: Boksieri më i mirë Erdonis Maliqi, Boksieri tekniku më i mirë Artan Shaqiri, Qifti më luftarak Drilon Thaqi Kos.- Xhoi Eljezaj Shqipëri, Boksieri më fer pley Alpaj Demirov.