U organizua edicioni i 5-të i turneut Memorial në boks “Gani Muhaxheri”.

U organizua edicioni i 5-të i turneut Memorial në boks “Gani Muhaxheri”. K.b.”Besa” Pejë organizoi turneun tradicional ndërkombëtar në boks “Gani Muhaxher” i cili është në kalendarin zyrtar të Federates së boksit.
U zhvilluan 12 meçe zyrtare dhe 6 parameqe,ku u tregua nje boks i mirë dhe cilsor.
Morrën pjesë boksierë nga Kosova, Shqipëria, Mali i Zi dhe Ternovci.
Boksieri më i mirë i turneut u shpall Ardit Delijaj i KB Besa – Pejë. Tekniku më i mirë :Daniel Marku Shqipëri. Qifti më luftarak:Besfort Merlaku “F.Kosovë” -Leotrim Rexhepi “Drita”Gjilan.
Meqet i gjykuan Latif Demolli,Rrustem Konjuhi,Agim Tahiraj,Visar Ibrahimi,Granit Qorri. Delegat:Nadir Shllaku