Përfaqesuesja e Kosovës në Kampionatin Evropian për të rinjë

Përfaqesuesja e Kosovës në Kampionatin Evropian për të rinjë (youth)17-18 vjeqar Roseto Degli Abruzzi (Itali).
Ky kampionat Evropian është edhe kualifikues për Kampionatin Botëror dhe Lojrat Olimpike për të rinjë që organizohen kët vitë ,dhe 7 vendet e para kualifikohen për Kampionatin Botëror dhe vetëm vendi i parë kualifikohet për Olimpiadë.