TURNEU NDËRKOMBËTAR “GANI MUHAXHERI” PEJË 28.04.2018

Klubi i boksit “Besa” Pejë organizon turneun e pestë (5) tradicional ndërkombëtar në boks “Gani Muhaxheri” i cili është në Kalendarin e garave zyrtare të FboxK.
Në Kët turne marin pjesë boksierët nga Shqiperia,Maqedonia dhe Kosova.
Turneu mbahet me 28 prill me fillim nga ora 18:00
Priten meqe interesante dhe boksë cilsorë
Meqet i drejtojnë:Rrustem Konjuhi,Aliriza Rexhepi,Agim Tahiraj,Visar Ibrahimi,Granit Qorri
Delegat:Nadir Shllaku.