Patriot Behrami fitues i turneut

Turneu i boksit i organizuar për nder të 10 vjetorit të pavarësisë, i cili u mbajt në Prishtinë është karakterizuar me meçe mjaft interesante. Me gjithë konkurrencën e fortë, fituesi i turneut u shpall patriot Behrami, i cili e mposhti Denis Muhamdovskin nga Maqedonia. Epiteti i teknikut më të mirë i takoi Leon Merlakut po ashtu i Kosovës, ndërsa boksieri më fer-plej u shpall Xhoi Eliazi nga Shqipëria.  Boksieri më i mirë vendor u shpall  Erdonis Maliqi derisa çifti më luftarak ishte ai ndërmjet Dielli Vranocit e Lulzim Ismailit.  Zyrtarët e Federatës së Boksit të Kosovës vlerësojnë se tuneu ishte mjaft mirë i organizuar dhe pati boks mjaft cilësor.

 

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS
TURNEU NDERKOMBËTAR “PAVARËSIA”
INTERNATIONAL TOURNAMENT “PAVARËSIA”
17.02.2017
PROGRAMI I MEÇEVE | MATCH SCHEDULE

KOHA | TIME: 12:00
VENDI | VENUE: Pallati i Rinisë dhe i Sporteve, Prishtinë
Youth and Sports Hall, Prishtina

Këndi i kuq | Red Corner | Këndi i kaltërt | Blue Corner

Boksiere -Femrat

1. 57kg. Arlinda Ademi Kosovë Alnera Brahimi Kosovë 1 : 1
2. 60kg. Fjolla Qunaj Kosovë Anamarija Koni Mali i Zi 2: 0
3. 64kg. Blerta Vllasi Kosovë Lirije Mazreku Shqipëri 1 : 1

Boksierët – Mashkuj

YOUTH – TË RINJË

1. 64kg. Erdonis Maliqi Kosovë Drilon Thaqi Kosovë 2 : 0
2. 56kg. Edison Smalaj Kosovë Nenad Markovic Mali i Zi 0 : 2
3. 64kg. Luan Demaj Kosovë Angjelo Dardha Shqipëri 2 : 0
4. 75kg. Besart Pireva Kosovë Milovan Sekulovic Mali I Zi 2 : 0

SENIOR

5. 64kg. Patriot Behrami Kosovë Denis Muhamedovski Maqedoni 2 : 0
6. 64kg. Flamur Sejfijaj Kosovë Leon Merlaku Kosovë 0 : 2
7. 64.kg. Dielli Vranoci Kosovë Lulzim Ismaili Maqedoni 1 : 1
8. 69kg. Venhar Haziraj Kosovë Xhoi Eliazi Shqipëri 0 : 2

Gjyqtarë/ Referee

1.Latif Demolli
2.Rrustem Konjuhi Delegat
3.Rasim Rrustemi Sylejman Voca
4.Agim Shala
5.Agim Tahiraj Mjeku kujdestar
6. Safet Syla Beqir Ismajli
7. Fadil Bekteshi
8.Visar Ibrahimi
9. Granir Qorri

Boksieri më i mirë- Patriot Behrami
Tekniku më i mirë – Leon Merlaku
Qifti me luftarak – Dielli Vranoci – Lulzim Ismaili
Boksieri më ferplayr – Xhoi Eliazi
Boksieri më i mirë vendor – Erdonis Maliqi