FEDERATA E BOKSIT VAZHDON SEZONIN VJESHTOR ME GARA KOMBËTARE DHE NDËRKOMBËTARE

1.Turneu Tradicional I Boksit “RASIM KIQINA”-Drenas 14.09.2017
Klubi i boksit “DRENASI” Drenas me 14 shtator organizon turneun tradicional memorial “RASIM KIQINA”.
Në ket turne do te marrin pjese të gjitha klubet e Kosovës me të gjitha grupmoshat.
2.Turneu Tradicional I boksit “ISMET ASLLANI –PRAPASHTICA” Prishtinë 30.09.2017
Klubi i boksit “Gollaku” Prishtinë me 30 shtator organizon turneun tradicional memorial “Ismat Asllani –Prapashtica”
Në ket turne do te marrin pjesë të gjitha klubet e Kosovës me të gjitha grupmoshat.
3.KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVES –Fushë Kosovë 07-08. Tetor
GARAT NDËRKOMBËTARE
1.Turneu Ndërkombetar “AHMET COMERT” Stamboll (Turqi) 11- 17 Shtator 2017
Team Coach BESIM BRAHIMI
Boxier 56kg. SHPEJTIM BAJOKU
Boxier 75kg. ATDHE DELIJAJ
2.KAMPIONATI EVROPIAN PËR JUNIOR –Albena (Bullgari) 17 -26 Shtator 2017
Boxier 57kg. ERDONIS MALIQI
Boxier 60kg. DRILON THAQI
Team Coach SHEFKIJA BOGUJEVCI
Referee LATIF DEMOLLI
3.TURNEU NDERKOMBETAR “MUSTAFA HAJRULAHOVIC-TALIJAN” Sarajeve (B.e H.) 22-25 shtator 2017
Boxer-56kg. BESFORT MERLAKU
Boxer – 64kg. DIELLI VRANOCI
Boxer-64kg. VIOLANT SYLEJMANI
Boxer- 69kg. BESART KURHASKI
Boxer – 81kg. ARDIT DELIJAJ
Coach MUSLI ZYMBERI
4.TURNEU NDËRKOMBËTAR “PUCHAR PRESYDENTA MIASTA RYBNIKA” Rybnik (Poloni) 13 -14 Thtator 2017
5.TURNEU NDËRKOMBËTAR “BALKAN” PËR BOKSIERE(FEMRA)- SENIORE DHE YOUTH (TE REJA)–Sofje (Bullgari) 17 -23. Tetor 2017
6.KAMPIONATI BOTEROR PER BOKSIERE (FEMRA) YOUTH –GUWAHATI (INDI) 19 – 26 Nentor 2017
Boxier 60kg. DONJETA SADIKU
Team Coach BESIM BRAHIMI
Referee LATIF DEMOLLI

21317834_1642415749162536_6298663029816759842_n

21370937_1642415322495912_6532397028828818631_n

21371089_1642415885829189_3705223094680327747_n

21371142_1642415942495850_2997817690841582841_n

21430046_1642415689162542_2345641276960609042_n

21430176_1642415905829187_8118136385525891587_n