Ekipi i Kosovës junior udhëtoi per Bullgari.

Ekipi i Kosovës junior udhëtoi per Bullgari. Ekipi prej 5 boksierëve 52kg.Fatlind Terbava,57kg.Erdonis Maliqi,60kg.Drilon Thaqi,70kg.Erdonis Mexhuani,81+kg.Leonit Kuqi selektori Shefki Bogujevci dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli do ta përfaqësojn Kosovën në turneun ndërkombëtar “Lokomotiv” në Sofje të Bullgarise 23-27 gusht.

 

20992758_1856306734398697_1582961625848084701_n