Kursi për Çertifikimin e trajnerëve të boksit AIBA-1 Star(Ylli)

Sot përfundoj kursi teknik për trajnerët e boksit i organizuar nga Federata e Boksit e Kosovës në bashkpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës dhe me mbështetjen e Solidaritetit Olimpik Ndërkombëtare.

Në këtë seminar ishte instruktori i caktuar nga AIBA z.Mihail Takov ku pjesëmarës ishin 15 trajnerë të boksit,ky kurs ishte mjaft i suksesshëm dhe presim që nga ky kurs të Çertifikohën sa më shumë trajnerë që në federatën e boksit të rritet numri i trajnerëve të licensuar nga AIBA.

20799902_1614300911974020_6653101405350197402_n

20819207_1614300728640705_7330722442158649957_o

20819267_1614301248640653_8732947149474273359_o

20819543_1614301311973980_274671324695804889_o

20819668_1614300731974038_3419118581729640862_o

20863261_1614300865307358_8284090890772154190_o

20863541_1614301091974002_6963239445484906719_o

20863673_1614301155307329_3025789070397808960_o

20901641_1614300941974017_3458200263039682264_o

20901647_1614300738640704_3097748586508190182_o

20901728_1614301505307294_1424012090871234896_o