SEMINARI PËR ÇARTIFIKIM TRAJNER – 1 YLLI 1-STAR COACH CARTIFICATION COURSE

Federata e boksit e Kosovës për të dyten here organizon seminar për trajner të boksit që të mundësoi që trajnerët të paisen me çartifikata botërore AIBA 1-Ylli(1-star)
Seminari për trajner të boksit fillon me 11 gusht nga ora 9:00 në Hotel “Sirius” dhe zgjat deri me 18 gusht. Ligjerues instruktori nga AIBA z.Michail Takov

baneri

 

20638817_1604791376258307_4269970675025101128_n

20664051_1604791282924983_3878642331225146221_n

20664712_1604791452924966_4356651486922321417_n

20708051_1604791196258325_8022781669714699958_n