MBLEDHJA E RREGULLT E BORDIT TË FBOXK

Bordi i FboxK mbajti mbledhjen e rregullt ku ne rend dite pati disa pika te rendit te dites.
1.Se pari ishte raporti nga kampi dhe kampionati Evropian ku pjesemares ishte boksierja Fjolla Qunaj,Donjeta Sadiku dhe selektori i femrave Besim Brahimi.
Dhe federata uroi per punen e bere ne kampë ne Sofje të Bullgarisë dhe uroi suksesin e boksieres Donjeta Sadikun per arritjen e saj ku u shpall nenkampione e Evropes.Dhe njezerit bordi muar vendim qe te rriten te ardhurat financiare per përgaditjen e Donjetes ne kampe te ndryshme,turne nderkombetare e në veqanti pergaditjeve për Kampionatin Boteror ne Nentor ne Indi.
2.U diskutua per qeshtjen financiare ku ky buxhet i ndarë nga MKRS nuk do te mjaftone për te marë pjese ne te gjitha garat nderkombetare dhe kampionatet Evropiane per junior dhe te rinjë,prandaj u vendos qe te kerkohet edhe ndonjë donator qe do të perkrah FboxK dhe u vendos qe boksieret me te mire junior ,senior dhe femra te marin pjesë vetem ne garat qe jane me randesi dhe ne kalendarin e garave zyrtare AIBA,EUBC.
3.Letra e derguar AIBA-s per pjesemarje ne kampionatin Boteror ne Hamburg të Gjermanisë,ku na eshte premtuar se Kosova do te ket pjesemares ne ket kampionat me ftesë.
4.Bordi i FboxK njezerit pranoi qe z.Azis Salihu të emrohet në ndonjë pozite ne FboxK .
5.Seminari dhe provimet per trajner 1 ylli (Star) nga 10 – 18 Gushtë e organizuar nga FboxK, KOK,AIBA.
6.Bordi caktoi dhe disa prej turneve nderkombetare dhe kampionate Evropiane e Boterore: Hamburg(Gjermani) ku boksieret tanë do të marin pjesë:Hamburg(Gjermani)
Sofje,Albena(Bullgari),Gliwice(Poloni),Stamboll(Turqi),Sarajevë(B.e H.)etj.

 

19642322_1573181979419247_4709456457110327053_n

19905146_1573182429419202_8175790348765016198_n

19961226_1573182222752556_5310457172461090962_n

19961471_1573182639419181_8635592221203232424_n