KOSOVA 7 MEDALJE 3 TE ARTA 3 TE ARGJENTA 1 TE BRONZET E 1 TROFE.

KOSOVA 7 MEDALJE 3 TE ARTA 3 TE ARGJENTA 1 TE BRONZET E 1 TROFE.

Ne turneun ndërkombëtar “Mimoza e Arte” Boksierët tanë u stolisen me 3 medalje të arta Patriot Behrami,Venhard Haziraj,Fisnik Muharremi i cili u stolis edhe me trofe si boksieri më i mire i huaj të argjenta 3 medalje Besfort Merlaku ,Liridon Tahiri ,Ardit Delijaj të bronzet Taulant Sejfijaj.
Drejtësine ndau gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli ,Selektori Shefki Bogujevci dhe trajneri Kreshnik Shala janë të kënaqur me rezultatin e arritur nga boksierët tane.

17190346_1644549008907805_3026506483353021231_n 17156292_1644548942241145_5773822002481977362_n