BOKSIERET NE PERGADITJE TE PERBASHKETA

BOKSIERET NE PERGADITJE TE PERBASHKETA

Ekipi i boksiereve me te mire te Kosoves do te udhetojne ne pergatitje te perbashketa ne bregdetin Shqiptar ne Durres me 14 Janar ku do te zhvillojne pergaditjet para garave nderkombetare qe jane te parapara ne kalendarin e garave zyrtare ne Shkurt 2017
Mungojne disa boksier qe per arsye objektive dhe provimeve qe kane javen e ardhshme,por do te ju bashkangjiten ekipit ne vazhdim.

EKIPI I BOKSIEREVE PËR PERGADITJE

52kg.LIRIDON TAHIRI
60kg.EDMOND ZEFI
64kg.VIOLANT SYLEJMANI
64kg.NIKOLL RRASI
64kg.DIELL VRANOVCI
69kg.BESART KURHASKU
69kg.VENHAR HAZIRAJ
75kg.ARMEND NEZIRAJ
81kg.ARDIT DELIJAJ
81kg.FISNIK MUHARREMI
Selektori: Shefki Bogujevci,trajneri Kreshnik Shala

121