Turneu ndërkombëtar “Jordan Mijalkov” Shtip

Turneu ndërkombëtar “Jordan Mijalkov” Shtip

Sot u hodhe shorti i turneut ndërkombëtar”Jordan Mijalkov” ku marin pjese dhe dy boksier nga Kosova.Ne 64kg. i rinj(Youth) Patriot Behrami bokson kundër boksierit nga Maqedonia Ibrahim Emir ndërsa në 64kg.senior Dielli Vranoci bokson kunëer boksierit nga Serbia Petar Stoshic.Meqet fillojne nga ora 17h.

15541212_1550801314949242_8319001589733961344_n 15578545_1550800991615941_8857654198485995540_n 15590637_1550801164949257_3494152760304000800_n