KONGRESI I AIBA-s në MONTREUX -ZVICER

KONGRESI I AIBA-s në MONTREUX -ZVICER

Me 20 dhjetor në Montreux te Zvicres do te mbahet Kongresi i Federatës Botërore AIBA ku ndër te tjera do te ket dhe ndryshimi i poentimit kompjuterik te gjyqtareve dhe disa rregullave teknike në boks si dhe ndryshimi i disa neneve ne Statutin e AIBA-s.
Kosovën në ket Kongres do ta perfaqesoj gjyqtari ndërkombëtar botëror AIBA i cili eshte dhe sekretar teknik i FboxK.

Kosovo Boxing Federation,
Thank you for your registration to the AIBA Extraordinary Congress 2016.
National Federation Name Kosovo Boxing Federation
Main contact first name Latif
Main contact last name Demolli
Guests Mr. Latif Demolli
Approval status Approved
An AIBA Extraordinary Congress is being held on December 20th to propose amendments to the AIBA Statutes.
We look forward to welcoming you to Montreux!
With best regards,
AIBA Headquarters

15492079_1550842294945144_3371850435851394513_n

 

international-boxing-association-aiba-logo