Sot u mbajt Mbledhja e parë e Bordit Ekzekutiv ne Federaten e Boksit e Kosoves.

Sot u mbajt Mbledhja e parë e Bordit Ekzekutiv ne Federaten e Boksit e Kosoves.
Sipas statutit te Federates se Boksit u plotsuan edhe 3 vende qe me propozim te Presidentit , Bordi miratoj se :
Fatmir Makolli, Sylë Morina dhe Shqipe Zogëjani te jenë pjesë e ekzekutivit te kesaj federate.
Bordi zgjodhi edhe organet tjera te kesaj Federate si: Komisionin diciplinor, Komisionin e Garave e disa komisione tjera .

15380367_1153764191326686_1412898910268390822_n