Kuvendi i Rregullt i punës dhe Zgjedhor i FBOXK

Sod në Hotel Sirius u mbajt Kuvendi i Rregullt i punës dhe zgjedhor i Federatës së Boksit të Kosovës.
Pas aprovimit të të gjitha pikave të rendit të ditës dhe programit të punës dhe financiar te vitit 2016 dhe programit te punës 2017 dhe financiar 2017 u aprovuan një zërit te gjitha pikat dhe propozimet.
Pika tjetër ishte Kuvendi zgjedhor ku për Kryetar te FBOXK ishin 2 Kandidat si Ramadan Selimi dhe Agim Latifi dhe me vota 22-17 Kryetar për një mantat 4 vjeqar u zgjodh Z.Ramadan Selimi.
Kurse Nën Kryetar u zgjodh Z.Sylejman Voca dhe Llana Radullaovic nga Pakicat.
Anëtar te Bordit u zgjodhen :Nexhat Delijaj,Agim Tahiraj,Nadir Sllaku,Halil Kurhasku,Marjola Sallauka dhe Latif Demolli.
Këshilli mbikëqyrës:Burim Hoxha ,Bajram Basha dhe Jakup Ismajli.
Prezent ishin Kryetari i Komitetit Olimpik Besim Hasani dhe Përfaqësusja e DSK-se Shqipe Zogjani.

dsc_0005 dsc_0051 dsc_0067 dsc_0119 dsc_0132 dsc_0196 dsc_0210 dsc_0234 dsc_0258 dsc_0374