Kosova në familjen Botërore AIBA me drejta të plota nga 14.11.2014

Në AIBA u pranuam para dy viteve ,pikrisht me datë 14/11/14. Ndërsa Federate e Boksit nga viti 2012 ka qene e pranuar me 08.07.2012 me të drejta te kufizuara ku ka pasur të drejt te mare pjees në te gjitha garat gara Europiane dhe Botërore vetëm nuk ka pasur të drejt votimi ndersa me 14.11.2014 në Jeju Korea eshte pranuar me të gjitha drejtat e plota si te gjitha shtetet tjeta.dhe gjate ketyre 4 viteve me plot gara Ndërkombëtare si turne nderkombetare kampionate Europiane per te gjitha grupmoshat si dhe kampionate Botërore me te gjitha grupmoshat dhe suksese te shumta me medalje te Artë ne Kamponatin Europian dhe te argjenten ne Kampionin Botëror . Gjithëashtu edhe me organizimin e garave vendore si Turnet nderkomtare:
,,Pavarsia”
Turneu Nderkombëtar ,,Lah Nimani” dhe Turneu i Boksit
,,Adem Jashari” qe eshte me i organizumi ne shtetet e rajonit.
Tani çka tjeter veq Ju uroj te gjithe bokserve, trajnerve, klubeve simpatizanteve te boksit, suksese ne vitet në vijim dhe na priftë e mbara drejtë sukseseve tjera !
Gëzuar festat e Nentorit

15073467_1243488895721892_5480251456840332014_n 15078793_1243488795721902_1863429057783242645_n 15094909_1243488789055236_3956381682374881952_n 15135810_1243488785721903_4961926778289043427_n