Kosova 6 medalje në turneun ndërkombëtare “GONGU I ARTË”

Medalje te art fituan Besart Kurhasku dhe Armend Xhioxhaj.
Besart Kurhasku mundi boksierin nga Maqedonia Lulzim Islajlin ku u zhvillua nje luft tejet e fort por ne fund me plot merit fitues u shpall Besart kurhasku.
Ne finale u pritke nje luft e fort dhe interesante ne 91 kg ne mes te Armend Xhoxhaj dhe Emilian Xhedikut por me keqardhje boksieri nga Shqiperia nuk u paraqit ne ring per shkak tr ndalimit te mjekut per lendim te arkades dhe Xhoxhaj shpallet fitues me nje duartrokitje nga publiku.
Ne 64kg Violant Sylejmani boksoj kunder boksierit nga Serbia Perar toshiq ku u zhvillua nje luft e ashper gjat 3 raundeve dhe ne fund pritej te shpallej fitues Violant Sylejmani por vendimi i gjygjtareve ishte 2 me 1 per boksierin nga Serbia.
Ne 75kg Armend Neziri per kundershar kishte boksierin vendor Maqedonasin Goce Janecki . gjate 3 raundeve kishte goditje nga te 2 boksieret dhe ne fund fitues u shpall bokseri maqedonas Goce Janecki ku dhe u shpall boksieri me i mire i turneut.Ndersa me medalje te bronzt u stolisen Nikoll Rrasi dhe Venhar Haziraj.
Selektori dhe trajneri Hajdar Thaqi u ndane te knaqur me paraqitjen e boksierve tane dhe me suksesin e arritur.
Ne kete turne drejtesin ndau dhe gjyqtari nderkombetarLatif Demollin .

dsc_0003 dsc_0050 img_7079 img_7331 img_7778 img_7839 img_8413 img_9057 img_9334 img_9347