Perfaqesuesja e Kosoves ne Turneun Nderkombetar “BALKAN”Sofje- Bullgari

Perfaqesuesja e Kosoves ne Turneun Nderkombetar “BALKAN”Sofje- Bullgari Neser me 03 Tetor perfaqesuesja e Kosoves e femrave do te udhetoj per Sofje te Bullgarise ne turneun nderkombetar 03-09 tetor ku Kosova perfaqesohet nga Kampionja Evropiane Donjeta Sadiku 57kg.,Hana Xhemajli 69kg.trajneri Besim Brahimi dhe gjyqtari nderkombetar Latif Demolli.Ne ket turne marrin pjese 19 shtete nga mbar bota ne mesin e tyre dhe Kina,India,Algjeria,HolandaFinlanda etj.

14494724_1458711910824850_7204464136689516338_n 14522819_1458712200824821_4714503982864817999_n