FEDERATA E BOKSIT VAZHDON SEZONIN VJESHTOR ME GARA KOMBETARE DHE NDERKOMBETARE

1TURNEU MEMORIAL I BOKSIT “SHEMSI KURTALANI-SHEMA”-GJILAN 10.09.2016
Klubi i boksit “DRITA” Gjilane organizon turneun tradicional memorial “Shemsi Kurtalani-Shema”.Ne ket turne do te marrin pjese te gjitha klubet e kosoves.

2.TURNEU TRADICIONAL I BOKSIT “RASIM KIQINA”-DRENAS 17.09.2016
Klubi i boksit “DRENASI” DRENAS me 17 shtator organizon turneun tradicional memorial “RASIM KIQINA”.Ne ket turne do te marrin pjese te gjitha klubet e Kosoves me te gjitha grupmosh

GARAT NDERKOMBETARE

1.KAMPIONATI EVROPIAN PER FEMRA
Nga 18 -27.09.2016 do te mbahet Kampionati Evropian per Femra ne Ordu te Turqise , Kosoven do ta perfaqesojne boksierja nenkampione e botes57kg. Donjeta Sadiku,trajneri Besim Brahimi dhe gjyqtari nderkombetar Latif Demolli.

2.TURNEU NDERKOMBETAR “MUSTAFA HAJRULAHOVIC-TALIJAN”
Kosova do te marr pjese ne turneun nderkombetar “Mustafa Hajrulahovic-Talijan” qe organizohet ne Sarajeve (B.e H.) me 24-25 shtator.Kosoven do ta perfaqesojne 69kg.Besart Kurhasku,75kg.Armend Neziraj,Armend Xhoxhaj,selektori Xhevdet Peci.

3.TURNEU NDERKOMBETAR “LOKOMOTIV 2016”
Ne Sofje te Bullgarise nga data 28 shtator – 02 tetor do te mbahet turneu nderkombetar I boksit per junior“Lokomotiv 2016” Kosova ne ket turne do te marr pjese me 4 boksier perzgjedhjen do ta bej selektori Shefki Bogujevci ,ku boksieret talent te rinje do te bejne pervoje nderkombetare

4.TURNEU NDERKOMBETAR “BALKAN”
Nga data 03-09 Tetor ne Sofje te Bullgarise organizohet Turneu Nderkombetar”BALKAN” per femra.Kosova do te perfaqesohet nga nenkampionja e botes 57kg.Donjeta Sadiku,69kg.Hana Xhemajli,trajneri Besim Brahimi dhe gjyqtari nderkombetar Latif Demolli.

14199724_1168437646560351_877396795243306220_n 14202482_1168438033226979_7077083737717629728_n 14233009_1168437953226987_3635576768529118406_n 14237570_1168437839893665_2696890846384436709_n