TURNEU NDERKOMBETAR “EMIL JECHEV” NE SOFJE (BULLGARI)

1.TURNEU NDERKOMBETAR “EMIL JECHEV” NE SOFJE (BULLGARI)
Ju njoftojme se ekipi i Kosoves ne boks do te mare pjese ne Turneun nderkombetar “Emil Jetchev” qe mbahet ne Sofje te Bullgarise nga 03-09. Prill.
Ky turne eshte i moshgave 17-18 vjeqat i te rinjeve(Youth).
Kosoven do te perfaqesohet me 2 boksier 56kg.Besfort Merlaku ,64kg.Patriot Behrami,trajneri Shefki Bogujevci dhe gjyqtari nderkombetar Latif Demolli.
Ne ket turne marrin pjese me se 20 shtete dhe do te jete nje konkurence e madhe dhe e forte por shpresat me te medha Kosova i ka tek boksieri Patriot Behrami i cili nga 54 meqeve eshte pa humbje,dhe shpresojme te sjellim medalje te arte.Trajneri Shefki Bogujevci dhe gjyqtari Latif Demolli do te kthehen me 7 Prill ne Kosove per arsye se do te udhetojne me ekipin e boksiereve Armend Xhoxhaj dhe Violant Sylejmani per Samsun(Turqi) ne kualifikimet per Rio 2016.
Trajnerin Shefki Bogujevcin do ta zavendesoi ne Bullgari trajneri Besim Brahimi i cili shpreson ne boksierin e vet Patriot Behramin qe do te arrije ne finale.
1 2